از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟ بیماران دیابتی می‌توانند در حد اعتدال از قند و شیرینی استفاده کنند طبق قانون تأمین‌اجتماعی، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی می‌توانند از مزایای بیمه دو کارگاه استفاده کنند معاون فرهنگی استاندار خراسان رضوی: تضمین اجرای بموقع طرح‌های مدرسه‌سازی در گرو همکاری و تعامل مستمر با نمایندگان مجلس است آیا دارو‌های ضدافسردگی باعث چاقی می‌شوند؟
سرخط خبرها

۶۲ شهر کشور در وضعیت قرمز کرونایی | ویروس دلتا قدرت سرایت بیشتری دارد

  • کد خبر: ۷۲۷۸۱
  • ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۶
۶۲ شهر کشور در وضعیت قرمز کرونایی | ویروس دلتا قدرت سرایت بیشتری دارد
حریرچی گفت: دو تا سه هفته اخیر با ورود ویروس از مرزهای شرقی و جنوبی کشور از ۶۲ شهر قرمز، ۵۰ شهر مختص جنوب و جنوب شرق هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در دیدار با نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به خصوصیت‌های اقلیمی و اجتماعی منطقه و آمار پایین مبتلایان در نسبت به سایر استان‌ها در هفده ماه گذشته وضعیت کنونی سیستان‌وبلوچستان را نگران کننده توصیف کرد.

وی ادامه داد: ویروس دلتا قدرت سرایت بیشتری دارد و جوانان را بیشتر درگیر می‌کند و چون روند ابتلا در سیستان‌وبلوچستان در گذشته کم بوده، نسبت به سایر استان‌ها ایمنی اکتسابی در آن وجود ندارد.

حریرچی بیان کرد: دو تا سه هفته اخیر با ورود ویروس از مرز‌های شرقی و جنوبی کشور از ۶۲ شهر قرمز، ۵۰ شهر مختص جنوب و جنوب شرق هستند.

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان بیستری در سیستان‌وبلوچستان به متوسط کشوری رسیده است بیان کرد: امکانات فعلی استان کفاف نیاز‌های دو تا سه هفته‌ای را می‌دهد، اما اگر این وضع ادامه پیدا کند ممکن است دچار مشکل شویم.
وی اظهارداشت: وزیر بهداشت دستور داده که همه درخواست‌های سیستان‌وبلوچستان اجابت شود و همچنین امکان فعال سازی یک سوم از بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی زاهدان در معرض افتتاح را برای بیماران کرونایی داریم.

حریرچی میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در سیستان و بلوچستان را حتی در شرایط اوج گیری کنونی حداقل ۴۰ درصد کمتر نسبت به متوسط کشوری عنوان کرد و افزود: میزان متوسط استفاده از ماسک در اماکن عمومی در کشور ۷۸ درصد و در استان ۴۸ درصد بوده و میزان رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کشور به ۷۵ درصد رسیده که در این استان ۴۹ درصد است.

وی نقش‌آفرینی حداکثری علما و نهاد‌های فرهنگی برای پیشگیری و ترغیب مردم به استفاده از واکسن را در سیستان و بلوچستان خواستار شد.

همچنین سیدمحمد هاشمی شهری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز میزان استقبال جمعیت‌های هدف نسبت به واکسیناسیون را پایین توصیف کرد و از رایزنی با سپاه و بسیج برای تخصیص مکان‌های مناسب جهت واکسیناسیون عمومی خبر داد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در نامه‌ای از رییس جمهور خواهان بسته شدن مرز‌ها شده‌ایم.

حسینعلی شهریاری با بیان اینکه عده‌ای در فضای مجازی باعث تنش در جامعه می‌شوند افزود: قرار شده است تست‌ها را افزایش دهند و آزمایشگاه‌ها دو و سه شیفته شوند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->